Η Katy Perry ξαναβρήκε το χαμόγελο της

katy-perry-smile
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Το νέο άλμπουμ είναι το ταξίδι μου στο φως – με ιστορίες για την ανθεκτικότητα, την ελπίδα και τον έρωτα» δήλωσε η Αμερικανίδα pop star.

Η Katy Perry έδωσε στην δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του νέου single «Smile» από το ομώνυμο έκτο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου. Στο νέο βιντεοκλίπ η Αμερικανίδα pop star διασκεδάζει ως μια μίνι εκδοχή του εαυτού της ντυμένη κλόουν.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Smile» από την Katy Perry

YouTube

Σε δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα η Perry εξήγησε πως έγραψε το νέο τραγούδι σε «μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους» που έχει βιώσει, με την ίδια να ομολογεί πως είχε χάσει το χαμόγελο της.

«Όλο αυτό το νέο άλμπουμ είναι το ταξίδι μου στο φως – με ιστορίες για την ανθεκτικότητα, την ελπίδα και τον έρωτα» έγραψε χαρακτηριστικά η Perry στο Twitter για το «Smile».

Στο νέο άλμπουμ της συμπεριλαμβάνονται τα πρόσφατα singles «Never Really Over», «Harleys In Hawaii» και «Daisies». Τελευταία full-length κυκλοφορία της Perry ήταν το «Witness» το 2017 ενώ πιο πρόσφατα έβγαλε τα standalone singles «Small Talk» και «Never Worn White».