Νέο άλμπουμ έκπληξη από την Taylor Swift

taylor-swift
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

To εμπνευσμένο βιντεοκλίπ για το νέο single «Cardigan» που σκηνοθέτησε η ίδια συμπεριλαμβάνεται στο «Folklore».

Η Taylor Swift έδωσε στην δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του single «Cardigan» από το ολοκαίνουριο άλμπουμ της με τίτλο «Folklore» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου. Στο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε η ίδια, η Swift ταξιδεύει σε έναν εναλλακτικό φανταστικό κόσμο με καταπράσινα δάση κα φουρτουνιασμένες θάλασσες με την βοήθεια ενός πιάνου, προτού επιστρέψει σπίτι της για να τυλιχτεί με ένα cardigan.

Στους τίτλους τέλους του βιντεοκλίπ η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό στο σετ, ενώ τόνισε πως τα γυρίσματα τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, όπως χρήση ατομικού εξοπλισμού προστασίας, απολύμανση των χώρων και σεβασμός των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Beth Garrabrant

Η κυκλοφορία έκπληξη του όγδοου άλμπουμ της Αμερικανίδας pop star έγινε την Πέμπτη μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο «Folklore» συμμετέχουν οι Bon Iver, Jack Antonoff και ο Aaron Dessner των The National. Η standard έκδοση του άλμπουμ περιλαμβάνει 16 τραγούδια, ενώ η συλλεκτική deluxe έκδοση σε CD και βινύλιο έχει ένα επιπλέον κομμάτι, το «The Lakes».

«Πριν από αυτή την χρονιά, πιθανότητα θα βασανιζόμουν για το πότε είναι η “τέλεια” στιγμή για να κυκλοφορήσω αυτή τη μουσική, αλλά οι καιροί που ζούμε με υπενθυμίζουν ότι τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Το ένστικτο μου λέει πως αν φτιάξεις κάτι που αγαπάς, πρέπει να βγάλεις εκεί έξω στον κόσμο. Αυτή η πλευρά της αβεβαιότητας με την οποία μπορώ να ταυτιστώ» δήλωσε η Swift για το «Folklore».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Cardigan» της Taylor Swift