Δημόσια συγγνώμη του Kanye West στην Kim Kardashian

kanye-west-kim-kardashian Richard Young
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Ξέρω πως σε πλήγωσα, σε παρακαλώ, συγχώρησέ με» δήλωσε ο Αμερικάνος ράπερ, απολογούμενος για τις πρόσφατες αναρτήσεις του.

Η προεκλογική εκστρατεία του Kanye West έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, τόσο για τις τοποθετήσεις του Αμερικάνου ράπερ και επιχειρηματία, όσο και για τις φήμες σχετικά με την ψυχική υγεία του.

Σε πολιτική συγκέντρωση του στην Νότια Καρολίνα, ο West αποκάλυψε πως είχε συζητήσει με την Kim Kardashian την περίπτωση μιας άμβλωσης κατά την πρώτη εγκυμοσύνη της, ενώ αργότερα στο Twitter ισχυρίστηκε πως η σύζυγος του είχε καλέσει έναν «γιατρό» στο σπίτι τους για να τον «κλειδώσει» σε κλινική.

Shutterstock / Gregory Pace

Με την συμπεριφορά του να γίνεται ολοένα και πιο αλλοπρόσαλλη, η Kardashian του πρόσφατα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την διπολική διαταραχή του West, ζητώντας «συμπόνια και κατανόηση». Οι δηλώσεις της φαίνεται πως «ταρακούνησαν» τον West και σε μια νέα ανάρτηση του στο Twitter απολογήθηκε για την συμπεριφορά του και που δημοσιοποίησε «ένα προσωπικό ζήτημα».

«Θα ήθελα να απολογηθώ στην σύζυγο μου Kim επειδή δημοσιοποίησα κάτι το οποίο ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως με έχει καλύψει αυτή. Θέλω να πω στην Kim πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ, συγχώρησε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί για μένα» έγραψε ο 43χρονος υποψήφιος πρόεδρος στο Twitter.