Ακούστε πώς η Billie Eilish διεκδικεί το μέλλον με το «my future»

billie-eilish
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ single από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια που κατέκτησε τα charts σε όλο τον κόσμο την περασμένη χρονιά.

Το 2019 ήταν πέρα για πέρα μια πρωτόγνωρο για την Billie Eilish αφού κέρδισε Grammy, έσπασε πολλά ρεκόρ σε όλο τον κόσμο και το «bad guy» ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς. Αναπόφευκτα έχουν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες για το follow-up του «When We Fall Asleep, Where Do We Go?» και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσε μια πρώτη γεύση για το μέλλον με το νέο single «my future».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «my future» από την Billie Eilish

YouTube

Μαζί με το single, η 18χρονη pop star έδωσε στην δημοσιότητα το animated βιντεοκλίπ του «my future» σε σκηνοθεσία του Αυστραλού καλλιτέχνη Andrew Onorato. Το νέο τραγούδι γράφτηκε την περίοδο του lockdown στο Λος Άντζελες με παραγωγή από τον αδερφό και τακτικό συνεργάτη της, τον Finneas O’Connell.

YouTube

«Είναι ένα τραγούδι που είναι πολύ προσωπικό και ξεχωριστό για μένα. Όταν γράψαμε αυτό το τραγούδι, στις σκέψεις μου υπήρχε ελπίδα, ενθουσιασμός και αρκετές δόσεις αναστοχασμού και προσωπικής ανάπτυξης. Τελευταία όμως έχει επίσης αποκτήσει πολύ νέο νόημα στο πλαίσιο του τι συμβαίνει στον κόσμο τώρα. Ελπίζω όλοι να μπορέσετε να βρείτε νόημα σε αυτό για τους εαυτούς σας» δήλωσε η Eilish.