Πέθανε ο νεότερος αδερφός του Frank Ocean

frank-ocean Clint Spaulding
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο 18χρονος Ryan Breaux που είχε εμφανιστεί στο «Blonde» σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο Ryan Breaux, νεότερος αδερφός του Frank Ocean, φέρεται να σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Θάουσαντ Όουκς της Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με άρθρο του ABC 7, δύο άνδρες έχασαν την ζωή τους μετά από προσκρουση ενός οχήματος στις 1:30 το πρωί της 2ας Αυγούστου.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους. Το CBS Los Angeles εξηγεί πως ο ιατροδικαστής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των θυμάτων, αλλά θεωρείται πως είναι ο 18χρονος Breaux και ο φίλος του Zeek Bishop.

Πολλοί φίλοι και καλλιτέχνες έχουν εκφράσει την θλίψη τους για τον θάνατο του Breaux, όπως ο DJ και παραγωγός Sango, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ocean σε ορισμένα remix.

«Ryan Breaux, ήταν καλό παιδί και πάντα μου έδειχνες αγάπη. Θα σε δω εκεί ψηλά» έγραψε στο Twitter ο ράπερ MadeinTYO, στέλνοντας τις ευχές του στην οικογένεια του Frank Ocean.

Ο Frank Ocean, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Christopher Edwin Breaux, ήταν πολύ δεμένος με τον νεότερο αδερφό του. Το τραγούδι «Orion» του 2011 απευθύνεται στον νεότερο αδερφό του, όπου τον ενθαρρύνει να χαρεί την ζωή του και να μην χαραμίσει τα νιάτα του.

Ο Breaux εμφανίζεται επίσης στο «Futura Free», το τελευταίο τραγούδι στο πολυσυζητημένο άλμπουμ «Blonde» του 2016. Το εννιάλεπτο κομμάτι ολοκληρώνεται με μια κουβέντα μεταξύ του Ocean και του 11χρονου τότε αδερφού του.