Οι Slipknot στο πλευρό του Kanye West

slipknot-corey-taylor-kanye-west
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Ο κόσμος έχει δίκιο που ανησυχεί» δήλωσε ο frontman του extreme metal συγκροτήματος για τον ράπερ και επιχειρηματία.

Η επεισοδιακή προεκλογική εκστρατεία και οι πρόσφατες αναρτήσεις του Kanye West έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε φίλους και συγγενείς του, με την Kim Kardashian να μιλά ανοιχτά για πρώτα φορά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγος της.

Πολλοί καλλιτέχνες έσπευσαν να στηρίξουν τον Αμερικάνο ράπερ που φαίνεται ότι περνά δύσκολες στιγμές, ανάμεσα στους οποίους και ο Corey Taylor των Slipknot. Σε μια νέα συνέντευξη για το Loudwire, ο frontman του extreme metal συγκροτήματος εκτίμησε πως τα προβλήματα ψυχικής υγείας του West έχουν χειροτερέψει «με την δημοσιότητα, το χρήμα και όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα».

Shutterstock / Richard Young

«Ο κόσμος έχει δίκιο που ανησυχεί. Έχει οικογένεια, έχει ανθρώπους που νοιάζονται και ανησυχούν γι’ αυτόν. Είναι ένα πράγμα να γελάς από μακριά και άλλο να βλέπεις μια κατάρρευση σε πραγματικό χρόνο, ειδικά με κάποιον που είναι αγαπητός από τόσους ανθρώπους και πολλές από τις πράξεις του παίρνονται στα σοβαρά» δήλωσε ο Taylor, συμπληρώνοντας πως ελπίζει ότι ο West θα βρει την βοήθεια που χρειάζεται.

Στην ίδια συνέντευξη ο Taylor μίλησε με καυστικό τρόπο για όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, τονίζοντας πως ο ίδιος φορά μάσκα για την δουλειά του, οπότε ο κόσμος «μπορεί να την φορά για δέκα δευτερόλεπτα όταν πάει για ψώνια».