«Ανέκδοτο» θεωρεί ο πατέρας της Britney Spears το κίνημα για την «απελευθέρωση» της

britney-spears Tinseltown
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Εκτίμησε πως οι υποστηρικτές του #FreeBritney έχουν πέσει θύμα παραπλάνησης και «θεωρίας συνωμοσίας».

Ο Jamie Spears, πατέρας της Britney Spears, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο Page Six σχετικά με την επιτροπεία στην οποία βρίσκεται η κόρη του από το 2008. Το 2007 η Αμερικανίδα pop star υπέστη έναν νευρικό κλονισμό που πήρε μεγάλη δημοσιότητα και την επόμενη χρονιά ο έλεγχος των οικονομικών της πέρασε στον πατέρα της.

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί το κίνημα #FreeBritney για την «απελευθέρωση» της Britney Spears από την επιτροπεία, ενώ έχουν δημιουργήσει μια σχετική καμπάνια μέσω του Change.org που έχει συγκεντρώσει σχεδόν 250.000 υπογραφές από όλο τον κόσμο.

Invision/AP / Rich Fury

Πρόσφατα τα αρμόδια δικαστήρια αποφάσισαν να παρατείνουν την επιτροπεία μέχρι τις 22 Αυγούστου λόγω της πανδημίας. Στις δηλώσεις του, ο 68χρονος Spears χαρακτήρισε «ανέκδοτο» το κίνημα #FreeBritney και τόνισε πως το θέμα της επιτροπείας είναι καθαρά προσωπική και οικογενειακή υπόθεση.

«Όλοι αυτοί που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας δεν ξέρουν τίποτα. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα. Το δικαστήριο της Καλιφόρνια θα αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για την κόρη μου. Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου» τόνισε ο Spears. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες για υπεξαίρεση της περιουσίας της κόρης του, ο Spears εξήγησε πως ως υπεύθυνος της επιτροπείας πρέπει να δίνει αναλυτική αναφορά στα δικαστήρια για όλα έξοδα, οπότε είναι αδύνατον να κλέψει χρήματα.

Invision/AP / Evan Agostini

«Αγαπώ την κόρη μου. Αγαπώ όλα τα παιδιά μου. Αλλά αυτή είναι δική μας δουλειά, είναι ιδιωτικό ζήτημα» συμπλήρωσε ο Spears. Αντίστοιχες δηλώσεις σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας έκανε στο podcast «As Not Seen On TV» ο αδερφός της Britney, Bryan Spears.

«Αντιλαμβάνομαι πως [οι οπαδοί της Britney] νιώθουν πως ίσως είναι περιορισμένη ή ότι κατά κάποιο τρόπο κρατείται ενάντια στην θέληση της. Όμως αυτή [η επιτροπεία] ήταν, μέχρι τώρα, το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην οικογένεια μας και ελπίζουμε για το καλύτερο» σχολίασε ο Bryan Spears.