Σύντομα έρχεται βιντεοκλίπ των Rolling Stones για το «Scarlet» με τον Jimmy Page

mick-Jagger-rolling-stones Hayoung Jeon
ΤΡΙΤΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η ανέκδοτη συνεργασία των γερόλυκων της rock με τον κιθαρίστα των Led Zeppelin συμπεριλαμβάνεται στην επανέκδοση του «Goats Head Soup».

Την περασμένη εβδομάδα οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το «Scarlet», ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι στο οποίο συμμετέχουν ο Jimmy Page των Led Zeppelin και ο Ric Grech των Blind Faith. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στην πλούσια επανέκδοση του «Goats Head Soup» που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό και έτσι οι Rolling Stones αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα βιντεοκλίπ. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το βίντεο στο οποίο συμμετέχει ο Paul Mescal και θα έχει μια ειδική εισαγωγή από τον Mick Jagger, αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο YouTube την Πέμπτη 6 Αυγούστου.

Το «Scarlet» είχε ηχογραφηθεί τον Οκτώβριο του 1974 στο υπόγειο στούντιο του Ronnie Wood, μετά το τέλος πρόβας των Led Zeppelin και προτού ξεκινήσουν οι Rolling Stones στην συνέχεια. Οι Rolling Stones έχουν ήδη μοιραστεί το ακυκλοφόρητο «Criss Cross», το «Through The Lonely Nights», «100 Years Ago» και «Hide Your Love».