Η Victoria Beckham στα «αισθησιακά» και επιχειρηματικά χνάρια της Gwyneth Paltrow

victoria-beckham-gwyneth-paltrow
ΤΡΙΤΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η «Posh Spice» σκοπεύει να ανταγωνιστεί την Goop λανσάροντας την δική της σειρά ερωτικών παιχνιδιών και βοηθημάτων.

Έχοντας αποφασίσει να αφήσει πίσω την καριέρα της ως μέλος των Spice Girls, η Victoria Beckham δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και φιλοδοξεί να χαράξει μια νέα πορεία στην αγορά των προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο της Daily Star, η 46χρονη Βρετανίδα σκοπεύει να λανσάρει μια σειρά ερωτικών παιχνιδιών και βοηθημάτων με την υπογραφή της.

Goop

Πιο συγκεκριμένα μια πηγή της εφημερίδας εξγηεί πως η Beckham θέλει να ακολουθήσει το πετυχημένο παράδειγμα της Gwyneth Paltrow και να αντιγράψει «με κάθε τρόπο» το Goop lifestyle brand της Αμερικανίδας ηθοποιού. Ανάμεσα στα πολλά είδη που πουλά η Paltrow είναι ένας από τους πιο ακριβούς δονητές στον κόσμο, αλλά και ένα κερί που φέρεται να έχει άρωμα από τα απόκρυφα σημεία της.

«Η Victoria θέλει να συγκεντρώσει κεφάλαια λανσάροντας την επιχείρηση της στα πρότυπα της Goop όσο πιο σύντομα γίνεται, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να αξιώσει ένα κομμάτι των αγορών όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία το brand της Gwyneth» σχολίασε η πηγή.

REX/Shutterstock

Η πηγή τόνισε στην συνέχεια πως Beckham θεωρεί ότι έχει μια «πικάντικη» αίσθηση του χιούμορ και δε θα διστάσει να επεκταθεί στον χώρο των ερωτικών παιχνιδιών και βοηθημάτων όπως η Paltrow, αφού έχει τεράστιες φιλοδοξίες για το νέο εγχείρημα της.