«Επικίνδυνο σπορ» το γκολφ για τον Will Smith

Jason-derulo-will-smith Will Smith
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας έχασε δύο δόντια καθώς έδειχνε τα «μυστικά» του αθλήματος στον φίλο του Jason Derulo.

Η πρόσφατη επίσκεψη του Will Smith στον Jason Derulo σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη, αφού το 51χρονος ηθοποιός και μουσικός έχασε τα δύο μπροστινά δόντια του στα πλαίσια μαθήματος γκολφ που έδινε στον φίλο του.

 Στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram την Κυριακή, ο Smith φαίνεται να προσαρμόζει την κάμερα, ώστε να μπορεί ο Derulo να δει πιο προσεκτικά την φόρμα του. Καθώς προσπαθεί να του εξηγήσει ορισμένα μυστικά του αθλήματος, ο 30χρονος τραγουδιστής χτύπησε τον Smith κατά λάθος στο πρόσωπο.

Βλέποντας τον φίλο του να πέφτει στο έδαφος από τους πόνους και αντιλαμβανόμενος τι έχει συμβεί, ο Derulo έχει πανικοβληθεί. Προτού καταφέρει όμως να βοηθήσει τον φίλο του, ο Smith δείχνει στην κάμερα την ζημιά στα δόντια του και ψάχνει για ένα μπαστούνι γκολφ, για να «ανταποδώσει» την χάρη.

«Είναι η σειρά μου, είναι η σειρά μου, χρειάζομαι μονάχα ένα χτύπημα» φωνάζει ο Smith καθώς επιχειρεί να χτυπήσει τον Derulo. Το βίντεο ανέβηκε στους λογαριασμούς Instagram των δύο αστέρων, οι οποίο είδαν την χιουμοριστική πλευρά του ατυχήματος. Ο Derulo σχολίασε πως δεν του αρέσει πια αυτό το άθλημα, ενώ o Smith έγραψε πως μετά από το συμβάν κανείς δεν είδε ξανά τον Derulo.