Το 2021 έρχεται το έβδομο άλμπουμ των Garbage

garbage Joseph Cultice
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η frontwoman του αμερικάνικου rock συγκροτήματος μίλησε για τα μεγάλα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά.

Σε μια νέα συνέντευξη, η Shirley Manson αποκάλυψε πως οι ηχογραφήσεις του έβδομου δίσκου των Garbage έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της μίξης. Το νέο άλμπουμ του alt-rock συγκροτήματος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, ενώ η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους ήταν το «Strange Little Birds» το 2016.

Μιλώντας στο Rolling Stone για τις επιπτώσεις της καραντίνας στην ψυχική υγεία, η Manson παραδέχτηκε πως αντιμετώπισε «ήπιας μορφής κατάθλιψη και άγχος» στο lockdown. «Δεν υπάρχει δομή στην καθημερινότητα μου. Ευτυχώς βρισκόμαστε στα μέσα μίξης ενός δίσκου, που είναι το μοναδικό πράγμα που μας κρατά στα λογικά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια των Garbage.

Joseph Cultice

Στην συνέχεια η Manson εξήγησε πως την περίοδο του lockdown το συγκρότημα αποφάσισε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να αλλάξει τον τρόπο κατά τον οποίο λειτουργεί και κυκλοφορεί δίσκους τα τελευταία χρόνια. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι Garbage αναγκάστηκαν να αναβάλουν την περιοδεία τους με την Alanis Morissette στα πλαίσια της 25ης επετείου του «Jagged Little Pill», η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά το 2021.

«Έχουμε έναν νέο δίσκο που του γίνεται μίξη αυτή τη στιγμή και θα βγει την επόμενη χρονιά. Έχουμε άλλα τρία τραγούδια και μετά τελειώσαμε. Μετά θα εστιάσουμε στο artwork και θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε για του χρόνου. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Συζητούσε με την ομάδα μας αυτό το πρωί και υπάρχει ακόμα αισιοδοξία» τόνισε η Manson.