Bruce Springsteen: «Η Lana Del Rey είναι μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς στην χώρα»

bruce-springsteen-lana-del-rey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο «The Boss» τόνισε πως ακούει την μουσική της Αμερικανίδας τραγουδίστριας «για πολλά χρόνια».

Ο Bruce Springsteen έπλεξε το εγκώμιο της Lana Del Rey και χαρακτήρισε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια ως «μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς στην χώρα» σε μια νέα ραδιοφωνική εκπομπή του. Κατά την διάρκεια πρόσφατης εκπομπής του «From His Home to Yours» στο SiriusXM, ο Springsteen έπαιξε το «American» της Del Rey, του οποίου οι στίχοι αναφέρονται στον ίδιο.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η Lana είναι απλά μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς στην χώρα. Απλά δημιουργεί έναν δικό της κόσμο και σε καλεί» δήλωσε ο Springsteen για να συμπληρώσει πως «η υπέροχη Lana Del Rey» βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του.

EPA/REX/Shutterstock / Ben Macmahon

Η πολυτάλαντη τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε μια spoken word ποιητική συλλογή.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τις πρόσφατες ραδιοφωνικές εκπομπές του 70χρονου θρύλου της μουσικής ήδη γνωρίζουν για την αγάπη και σεβασμό που τρέφει για την Del Rey, με τον ίδιο να έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι «οπαδός» της.

Τον περασμένο Ιούλιο έπαιξε το «Video Games» από το «Born To Die» και σχολίασε πως «είναι μια τραγουδίστρια και ένα τραγούδι που θυμίζουν τις ζεστές, γεμάτο υγρασία αποπνικτικές νύχτες του καλοκαιριού και τα κορίτσια που πάνε με αυτές». Μένει να φανεί εάν ο αλληλοσεβασμός των δύο μουσικών θα μετουσιωθεί σε κάποια μελλοντική συνεργασία.