Συνεχίζεται η κατασκευή του «οικολογικού χωριού» του Kanye West

kanye-west
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ράπερ και υποψήφιος πρόεδρος αποκάλυψε ορισμένα σχέδια και φωτογραφίες από τις εργασίες.

Το 2019 ο Kanye West αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά θολοειδών κατασκευών στο Λος Άντζελες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όμως αργότερα αναγκάστηκε να κατεδαφίσει ορισμένα από αυτά καθώς δεν είχε τις απαραίτητες οικοδομικές άδειες.

Μέσω μιας νέας σειράς αναρτήσεων στο Twitter το περασμένο Σάββατο, ο Αμερικάνος ράπερ και υποψήφιος πρόεδρος αποκάλυψε τα σχέδια του για το συγκρότημα που έχει ονομάσει «Birthday Lake».

Σύμφωνα με τις χειρόγραφες σημειώσεις του West, το υπό κατασκευή οικολογικό χωριό θα στεγάσει οικογένειες με παιδιά, ενώ θα προσφέρει «επιδοτήσεις, παιδική μέριμνα και ευκαιρίες σταδιοδρομίας» σε έγκυες γυναίκες.

Ο West σκοπεύει επίσης να προσφέρει υψηλής ποιότητας παιδεία και διατροφή στα παιδιά που θα κατοικούν εκεί, καθώς και «υγειονομική περίθαλψη, ολιστική πρόληψη και συναισθηματική νοημοσύνη».

«Οι θόλοι θα παραμείνουν αυτή τη φορά» τονίζει ο West σε μια ανάρτηση του με φωτογραφία από το εσωτερικό μιας κατασκευής του οικολογικού χωριού, αναφερόμενος στα γραφειοκρατικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.