Η Katy Perry χαμογελά ξανά

katy-perry-smile
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το επίσημο βιντεοκλίπ της Αμερικανίδας pop star για το «Smile» έκανε την πρεμιέρα του στην νέα υπηρεσία streaming του Facebook.

Η Katy Perry παρουσίασε το επίσημο βιντεοκλίπ για το νέο της single «Smile» την περασμένη Παρασκευή μέσω της νέας premium υπηρεσίας streaming  του Facebook. Στο νέο βιντεοκλίπ η Αμερικανίδα pop star συνεργάστηκε ξανά με τον Matthew Cullen, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τα βίντεο για τα «Dark Horse», «California Gurls» και «Chained To The Rhythm».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Smile» της Katy Perry

Το «Smile» έρχεται μετά τα «Daisies», «Harleys In Hawaii» και «Never Really Over» και συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο έκτο άλμπουμ της Perry που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου.

YouTube

Πριν από λίγες εβδομάδες η Perry είχε κυκλοφορήσει ένα «performance video» για το «Smile» όπου εμφανιζόταν ως κλόουν μινιατούρα του εαυτού της. Σύμφωνα με δηλώσεις της Perry, το «Smile» γράφτηκε σε μια από τις «σκοτεινότερες περιόδους» στην ζωή της, με την ίδια να σχολιάζει πως είχε χάσει το χαμόγελο της.

«Αυτό το άλμπουμ είναι το ταξίδι μου προς το φως – με ιστορίας για την ανθεκτικότητα, την ελπίδα και την αγάπη» είχε δηλώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.