Προσεχώς εισιτήρια στα livestreams του Facebook

livestream-kithara-mousiki-internet
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την δυνατότητα πληρωμών για διαδικτυακά events σε 20 χώρες.

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε δραματικά τον προγραμματισμό καλλιτεχνών σε όλο τον κόσμο, καθώς ακυρώθηκαν και αναβλήθηκαν όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και περιοδείες. Την περίοδο του lockdown πολλοί καλλιτέχνες στράφηκαν στο διαδίκτυο και τις πλατφόρμες βίντεο για να προσφέρουν λίγη συντροφιά και διασκέδαση στους θαυμαστές τους.

Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση του Facebook, οι καλλιτέχνες σε 20 χώρες πλέον θα έχουν την δυνατότητα να βάζουν «εισιτήριο» στα διαδικτυακά events τους. Η επικεφαλής του Facebook App, Fidji Simo, ξεκαθάρισε μάλιστα πως η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα κρατά ποσοστό από τα εισιτήρια «για τουλάχιστον μέχρι την επόμενη χρονιά», ώστε να στηριχτούν κατά τον καλύτερο τρόπο μικρές επιχειρήσεις και ανερχόμενοι δημιουργοί.

Shutterstock

Για την ώρα η δυνατότητα εισιτηρίων είναι διαθέσιμη σε Pages που έχουν την βάση του σε Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Καναδά, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Μεξικό, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σιγκαπούρη, Σουηδία και Τσεχία.