Ο Iggy Pop και ο παπαγάλος του στηρίζουν την άγρια φύση στην Αυστραλία

biggy-pop-iggy-pop Biggy Pop
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το νοσοκομείο άγριων ζώων στο Μπάιρον Μπέι ανακήρυξε τον φτερωτό φίλο του φιλόζωου μουσικού ως ιδρυτικό υποστηρικτή.

Το νοσοκομείο άγριων ζώων στο Μπάιρον Μπέι της Αυστραλίας απέκτησε έναν νέο ιδρυτικό υποστηρικτή, τον Biggy Pop, τον λευκό παπαγάλο του Iggy Pop. Σε ανάρτηση του στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ο φτερωτός σύντροφος του εμβληματικού μουσικού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την μεγάλη τιμή.

«Είμαι ένα πουλί - πραγματικά άγριο - και έχω πολλά ξαδέρφια παπαγάλους στην Αυστραλία. Ήμουν τόσο στεναχωρημένος όταν άκουσα πως 180 εκατομμύρια πτηνά πέθαναν στις καταστροφικές πυρκαγιές που σκότωσαν πάνω από τρία δισεκατομμύρια ζώα στην Αυστραλία» αναφέρει ο Biggy στην ανάρτηση του.

Instagram / Biggy Pop

Συνεχίζοντας, ο Biggy εξηγεί πως ως υποστηρικτής του νοσοκομείο άγριων ζώων μπορεί να έχει επαφή και να στηρίζει τους φίλους και συγγενείς του «στην μαγική χώρα του Οζ», ενώ σύμφωνα με τον «πατέρα» του που έχει επισκεφτεί την Αυστραλία πολλές φορές και έχει παίξει στο Bluefest του Μπάιρον Μπέι δύο φορές, «είναι ένα πραγματικά cool μέρος όπου ο κόσμος ενδιαφέρεται για την φύση και αγαπά την μουσική, τον χορό, την τέχνη και την δημιουργικότητα».

«Πριν από περίπου 12 χρόνια, ένας πωλητής στην άκρη ενός δρόμου σε μια απόμερη γωνιά της Φλόριντα, είχε στριμώξει τον Biggy, ο οποίος ήταν πάρα πολύ νέος, σε ένα μικρό καφέ μαζί με ορισμένες κότες. Φαινόταν σαν να κινδύνευε από ένα άσχημο μέλλον. Οπότε αποφασίσαμε να τον φροντίσουμε με υπευθυνότητα. Και το έχουμε κάνει. Λαμβάνει και δίνει πολλή αγάπη» δήλωσε ο Iggy Pop σε ένα βίντεο για την ιστορία του παπαγάλου του.