Η Miley Cyrus διασκευάζει Billie Eilish και Eagles

miley-cyrus
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Το λατρεύω όταν ένας σύγχρονος καλλιτέχνης εμπνέεται από το παρελθόν» σχολίασε η Αμερικανίδα pop star.

Λίγες μέρες μετά την virtual εμφάνιση της στην σκηνή των MTV VMAs, η Miley Cyrus επέστρεψε με μια νέα ζωντανή ερμηνεία στα στούντιο του BBC Radio 1. Στα πλαίσια του σετ της στο Live Lounge Month, η Αμερικανίδα pop star ερμήνευσε τέσσερα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων διασκευών από Billie Eilish και Eagles.

Πιο συγκεκριμένα στην εμφάνιση της στην εκπομπή του BBC, η Cyrus τραγούδησε τα «Midnight Sky» και «Slide Away», ενώ διασκεύασε τα «my future» και «Take It To The Limit».

BFA/REX/Shutterstock / Carl Timpone

«Το λατρεύω όταν ένας σύγχρονος καλλιτέχνης εμπνέεται από το παρελθόν και εκείνο το τραγούδι έχει μια έμπνευση από jazz standards που λατρεύω. Η ιστορία που εξιστορώ σε όλη μου την καριέρα είναι η εξής – είτε η Stevie Nicks τραγουδά κάτι όπως το “Midnight Sky” ή διασκευάζει το “Jolene” – πάντα πρέπει να δείχνεις ευγνωμοσύνη και να σέβεσαι την μουσική που μας έκανε τους καλλιτέχνες που είμαστε σήμερα» σχολίασε η Cyrus για την διασκευή του τραγουδιού της Eilish.

Σχετικά με το κομμάτι των Eagles που επέλεξε να τραγουδήσει, η 27χρονη pop star εξήγησε πως είναι ένα από τα αγαπημένα της και ότι η μητέρα και η γιαγιά της το τραγουδούσαν κάθε πρωί όταν πήγαιναν σχολείο.