«Ανυπομονεί» η Sinéad O’Connor να ξεκινήσει σπουδές νοσηλευτικής

sinead-oconnor Matt Sayles
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια θέλει να εργάζεται ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης μεταξύ περιοδειών και ηχογραφήσεις δίσκων.

Η Sinéad O’Connor αποκάλυψε πως σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει σπουδές νοσηλευτικής με στόχο να γίνει βοηθός υγειονομικής περίθαλψης. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστή και ως Shushada Sadaqat αφότου ασπάστηκε το Ισλάμ, μοιράστηκε τα νέα με τους followers της στο Twitter την περασμένη Τρίτη.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάω το κολλέγιο σε λίγες εβδομάδες» έγραψε η O’Connor, εξηγώντας πως στόχος της είναι να εργάζεται ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης ανάμεσα στις κυκλοφορίες των άλμπουμ και περιοδειών της.

Shutterstock / Matteo Chinellato

Η απόφαση της O’Connor να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στον χώρο της υγείας έγινε γνωστή τον περασμένο Μάιο, όταν εμφανίστηκε στην ιρλανδική τηλεοπτική εκπομπή «The Late Late Show». Εκεί, η 53χρονη τραγουδίστρια σχολίασε πως είχε ήδη γίνει δεκτή από κολλέγιο και πως σκοπεύει να επικεντρωθεί στην φροντίδα σε ασθενείς ασύλων.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο «I'm Not Bossy, I'm the Boss» κυκλοφόρησε το 2014, αποσπώντας θερμές κριτικές για τον αναζωογονητικό και ειλικρινή χαρακτήρα του.