Lily Allen και David Harbour παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας

david-harbour-lily-allen Lily Allen
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρωταγωνιστή του «Stranger Things».

Μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης, η Lily Allen και ο David Harbour αποφάσισαν το επόμενο μεγάλο βήμα και ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος της Βρετανίδας τραγουδίστριας και του Αμερικάνου ηθοποιού έγινε σε ιδιαίτερα κλειστό κύκλο στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα. Σε άρθρο του το TMZ αποκάλυψε πως το ζευγάρι απέκτησε την άδεια γάμου την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές του βρετανικού και αμερικάνικου Τύπου, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί μόλις την περασμένη Δευτέρα και ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Graceland Wedding Chapel στο Λας Βέγκας. Όπως προδίδει μάλιστα ο χώρος τον οποίο επέλεξαν, ο γάμος τελέστηκε από έναν εκ των πιο διάσημων μιμητών του Elvis Presley, του Brendan Paul.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram η Lilly Allen μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες από τον γάμο. Στην πρώτη φωτογραφία το ζευγάρι ανταλλάζει τους όρκους του στην εκκλησία του Λας Βέγκας, στην δεύτερη βρίσκονται στους δρόμους του Λας Βέγκας, ενώ στην τρίτη η Allen τρώει ένα μπέργκερ μπροστά από μια πινακίδα που απαγορεύει το τάισμα των πτηνών, όπου «birds» είναι η βρετανική αργκό για τις όμορφες γυναίκες.

«Σε ένα γάμο τέλεσε ο ίδιος ο βασιλιάς, η πριγκίπισσα του λαού παντρεύτηκε τον αφιερωμένο, από χαμηλή κοινωνική θέση, αλλά ευγενικό κάτοχο πιστωτικής κάρτας σε μια όμορφη τελετή που που φωτίστηκε από τους γεμάτο στάχτες ουρανούς που προσέφερε ευγενικά μια φλεγόμενη πολιτεία, μίλια μακριά, εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας. Στην συνέχεια προσφέρθηκαν αναψυκτικά σε μια μικρή δεξίωση» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Harbour.