Miley Cyrus: Επιρροές από Britney Spears μέχρι Metallica στο νέο άλμπουμ

miley-cyrus-britney-spears-James-hetfield-metallica
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Ο δίσκος μου θα αντικατοπτρίζει ποια είμαι» εξήγησε η Αμερικανίδα pop star για το επόμενο άλμπουμ που ετοιμάζει.

Η Miley Cyrus δήλωσε πως το νέο της άλμπουμ θα είναι «αντιπροσωπευτικό» της μουσικής που λατρεύει και θα περιλαμβάνει επιρροές από την απόλυτη pop star των 90s Britney Spears μέχρι τους διαχρονικούς και εμβληματικούς Metallica. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε για την επόμενη δισκογραφική δουλειά της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό NRJ.

«Νομίζω πως το πρώτο single έρχεται με μεγάλη πίεση επειδή κατά ένα τρόπο δείχνει σε όλους προς τα πού πηγαίνεις» δήλωσε η Cyrus για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Midnight Sky», το οποίο συνδυάζει την αγάπη της για την pop και το glam rock της δεκαετίας του 1980. Όπως τονίζει άλλωστε στην συνέντευξη της, έχει τεράστιο εύρος μουσικών προτιμήσεων.

BBC

«Στα σετ μου άλλωστε διασκευάζω από Britney Spears μέχρι Metallica, οπότε ο δίσκος μου θα αντικατοπτρίζει ποια είμαι, το οποίο είναι κατά ένα τρόπο διαφορετικά κομμάτια εμπνεύσεων και επιρροών» εξήγησε η 27χρονη τραγουδίστρια.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Cyrus ήταν το «She Is Coming» EP την περασμένη χρονιά, ενώ το τελευταίο full-length άλμπουμ της με τίτλο «Younger Now» κυκλοφόρησε το 2017.