Keith Urban: «Ήξερα πως η Nicole Kidman ήταν αυτή που αναζητούσα όλη μου τη ζωή»

nicole-kidman-keith-urban Lev Radin
ΤΡΙΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο αστέρας της country μίλησε για το «υπέρτατο σταυροδρόμι» στην ζωή του και τον κεραυνοβόλο έρωτα για την σύζυγο του.

Ο Keith Urban και η Nicole Kidman είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του θεάματος και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες στα 14 χρόνια έγγαμου βίου. Σε μία νέα συνέντευξη του στο podcast «Armchair Expert» των Dax Shepard και Monica Padman, ο αστέρας της country μίλησε ανοιχτά για την σχέση, τον γάμο και το έρωτα του για την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό σύζυγο του.

«Απλά είναι η μοναδική για εμένα. Είναι αυτή την οποία αναζητούσα όλη μου τη ζωή και δεν έπρεπε απλώς να αλλάξουν όλα, έπρεπε να αλλάξω και εγώ μέσα μου εάν θα ακολουθούσα εκείνο τον δρόμο» δήλωσε ο Urban στο podcast.

Shutterstock / Tinseltown

«Ήταν το υπέρτατο σταυροδρόμι στην ζωή μου και κυριολεκτικά είτε θα τα καταφέρεις τώρα, είτε θα τα καταφέρεις ποτέ. Αυτή είναι η μοναδική σου ευκαιρία. Μου φαινόταν τόσο φανερό. Ήξερα που πήγαινα… Ήταν όλα όσα αναζητούσα και ακόμα περισσότερα. Απλά περισσότερο» συμπλήρωσε ο συγκινημένος μουσικός.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια επιτυχία που έχουν σημειώσει ο καθένας στον χώρο του, ο Shepard ρώτησε τον Urban εάν ποτέ «συγκρούεται» με την Kidman από εγωισμό, με τον μουσικό να απαντά πως «υπάρχουν  τόσο άλλα πράγματα που μπορώ να προσφέρω που βοηθούν και ανθίζει η οικογένεια… να την προστατεύω, να την φροντίζω και να μεγαλώνει, όχι μόνο οικονομικά. Προσφέρω όλα όσα μπορώ τις περισσότερες φορές».

Shutterstock / Tania Volobueva

Συνεχίζοντας ο Urban εξήγησε πως το τραγούδι «Better Than I Am» από τον 11ο δίσκο του με τίτλο «The Speed of Now Part 1» αναφέρεται σε πολλά από αυτά τα θέματα και έδωσε το παράδειγμα του στίχου «more of a truce, less a surrender». Σύμφωνα με τον Αυστραλό μουσκό χρειάζεται να δίνει περισσότερα από όσα δίνει στην σχέση τους, επειδή «αυτό απαιτείται, για να ζήσω πραγματικά την ζωή που προσπαθούσα να βρω».