O Corey Taylor των Slipknot κατά των «αρνητών της μάσκας»

slipknot-corey-taylor Andre Luiz Moreira
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Δεν χρειάζεται τα πάντα να είναι πολιτική τοποθέτηση, έχει να κάνει με το να είμαστε ασφαλείς» σχολίασε ο Αμερικάνος τραγουδιστής.

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια επί σκηνής πίσω από μια μάσκα, ο Corey Taylor των Slipknot αναμφίβολα έχει εμπειρία επί του θέματος και σε μια νέα συνέντευξη του εξέφρασε την αγανάκτηση του για τους «αρνητές της μάσκας» εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο frontman του extreme metal συγκροτήματος ρωτήθηκε στο podcast «Let There Be Talk» για την κατάσταση στο Λας Βέγκας, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχουν ακόμα ένα μάτσο ηλίθιοι χωρίς μάσκες στα καζίνο. Μάλιστα ο κόσμος που ήταν εκεί – τουρίστες, επισκέπτες ή οτιδήποτε – παρενοχλούσαν όσους φορούσαν μάσκες» σχολίασε ο Taylor, τονίζοντας πως η συμπεριφορά των συγκεκριμένων ανθρώπων τον έχει κάνει έξω φρενών.

Shutterstock / Milan Risky

«Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα μια καταραμένη πολιτική τοποθέτηση. Καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί. Καλύτερα να είμαστε έξυπνοι» συμπλήρωσε ο μουσικός, ο οποίος στην συνέχεια ομολόγησε πως σχεδόν θέλει όλοι οι αρνητές της μάσκας να νοσήσουν με το κορωνοϊό, μόνο και μόνο για να αντιληφθούν το μέγεθος της «άγνοιας» τους.

«Έχει να κάνει με το να κρατάμε τον κόσμο ασφαλή, όχι μόνο εσένα, θρασύδειλε, ποιο είναι το πρόβλημα σου;» αναρωτήθηκε ο Taylor στη συνέντευξη που παραχώρησε.