Η Billie Eilish διαφωνεί με τα πάρτι εν μέσω πανδημίας

billie-eilish Stephen Lovekin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επέκρινε τους συνομήλικους τους που παραβιάζουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Με την πανδημία του κορωνοϊού να βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και προσωπικής υγιεινής είναι πιο απαραίτητα από ποτέ, όμως αυτό δεν έχει αποτρέψει ορισμένους απερίσκεπτους να διοργανώνουν πάρτι και να συμπεριφέρονται σαν μην υπάρχει πρόβλημα. Σε ένα νέο βίντεο που μοιράστηκε μέσω Instagram Stories, η Billie Eilish επέκρινε όσους παραβιάζουν τα έκτακτα μέτρα για κάνουν πάρτι.

«Είναι αστείο που δεν έχω αγκαλιάσει τους καλύτερους μου φίλους εδώ και έξι μήνες και όλοι εσείς βγαίνετε έξω και παρτάρετε» τονίζει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο βίντεο που μοιράστηκε, τονίζοντας στην συνέχεια με σοβαρό ύφος πόσο «αστεία» πρέπει είναι η γενικότερη κατάσταση για ορισμένους απερίσκεπτους.

Πολλοί αστέρες του θεάματος έχουν βρεθεί στο στόχαστρο έντονης κριτικής στα μέσα κοινωνικής επειδή έχουν παρευρεθεί σε πάρτι σε μια εποχή που οι μεγάλες συγκεντρώσεις έχουν απαγορευτεί. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται η Dua Lipa, η οποία διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι της για τα γενέθλια της τον Αύγουστο και η αστέρας του TikTok, Charli D’Amelio.

Παράλληλα όμως δεν έχουν λείψει και οι περιπτώσεις διασημοτήτων που εκφράζουν αμφιβολίες για τόσο για την αποτελεσματικότητα των έκτακτων μέτρων, όσο και για την ύπαρξη του κορωνοϊού και της πανδημίας. Στην πλειοψηφία τους πάντως, οι περισσότεροι αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου έχουν αξιοποιήσει τα φώτα της δημοσιότητας για να ενισχύσουν και να προβάλουν το έργο πολλών φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών για τους πληγέντες της πανδημίας.