Σύντομα ανέκδοτο άλμπουμ από τον Bruce Springsteen

bruce-springsteen John Minchillo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο «The Boss» μίλησε για τα επόμενα σχέδια του και αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει ολόκληρα ανέκδοτα άλμπουμ.

Έχοντας μια πλούσια καριέρα πολλών δεκαετιών, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι ο Bruce Springsteen έχει συγκεντρώσει αρκετό ανέκδοτο υλικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει πολλά ακυκλοφόρητα άλμπουμ στα αρχεία του τα οποία σύντομα σκοπεύει να κυκλοφορήσει. Τον επόμενο μήνα θα βγει ο νέος δίσκος του με τίτλο «Letter to You» που αποτελεί την πρώτη του συνεργασία με την E Street Band από το «High Hopes» του 2014.

Σε συνέντευξη του στο Rolling Stone ο Springsteen αποκάλυψε πως έγραψε το νέο άλμπουμ του σε μια κιθάρα που του δώρισε ένας θαυμαστής του, ενώ σχετικά με τα επόμενα σχέδια του, δήλωσε πως θα υπάρξει μια συνέχεια στο box set «Tracks» από το 1998.

Shutterstock / Brian Patterson

«Υπάρχει πάρα πολύ καλή μουσική. Απλά πρέπει να πας εκεί. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Εάν βγάλω κάτι από το 1980, το 1985 ή το 1970, είναι απίστευτο πώς μπορείς να ξαναβρείς εκείνη την φωνή» σχολίασε ο Αμερικάνος μουσικός.

Συνεχίζοντας, ο Springsteen εξήγησε πως στα επόμενα project του θα φιγουράρουν ολοκληρωμένα κομμάτια από το αρχείο του, ενώ έχει σχεδιάσει να κυκλοφορήσει πολλά «ανέκδοτα άλμπουμ» στο επόμενο διάστημα.