Τι τατουάζ έχει τελικά η Dolly Parton;

dolly-parton Evan Agostini
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η εμβληματική τραγουδίστρια της country απάντησε στις φήμες και αποκάλυψε εάν έχει «χτυπήσει» το όνομα του συζύγου της.

Για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Dolly Parton φορά μονίμως μακρυμάνικα πουκάμισα επειδή έχει πάρα πολλά τατουάζ. Τελικά σε μια νέα συνέντευξη της για το περιοδικό People, η 74χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όντως έχει κάνει ορισμένα τατουάζ.

«Έχω ορισμένα τατουάζ, είναι αλήθεια. Αλλά είναι καλαίσθητα. Δεν είμαι tattoo girl» απάντησε η Parton όταν ρωτήθηκε για τις σχετικές φήμες. Στην συνέχεια η εμβληματική τραγουδίστρια της country αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία για αυτά.

Invision/AP / Jordan Strauss

«Τα τατουάζ μου είναι όμορφα, είναι καλλιτεχνικά και συνήθως ξεκίνησαν για να καλύψουν κάποια ουλή, όχι να κάνω κάποια μεγάλη δήλωση» σχολίασε η Parton, εξηγώντας πως έχει κάνει σχέδια με κορδέλες, φιόγκους και πεταλούδες.

Συνεχίζοντας η Parton δήλωσε πως είχε νοσήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα σωλήνα σίτισης που της άφησε ένα μικρό βαθούλωμα στο πλευρό της. Θέλοντας να υπενθυμίζει στον εαυτό της με αισιοδοξία την περιπέτεια που πέρασε, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό τατουάζ μιας κυψέλης.

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει κάνει κάποιο σχέδιο για τον σύζυγο της Carl Dean, η Parton ήταν κατηγορηματική λέγοντας όχι και ότι τον έχει κάνει «τατουάζ στην καρδιά» της. Η ίδια πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλα στο μέλλον.