Ντεμπούτο του Vin Diesel στη μουσική με το «Feel Like I Do»

vin-diesel Tinseltown
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο αστέρας του Χόλυγουντ κάνει τα πρώτα του βήματα στην EDM με την βοήθεια του DJ Dom Toretto.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στον χώρο του θεάματος και μια από τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές που έχει αναβληθεί είναι η ένατη ταινία των «Μαχητών των δρόμων». Έχοντας λοιπόν αρκετό ελεύθερο χρόνο στην διάθεση του, ο Vin Diesel αποφάσισε να πειραματιστεί με την μουσική και να κυκλοφορήσει το πρώτο του single με τίτλο «Fell Like I Do».

«Για τόσο καιρό, υπόσχομαι να κυκλοφορήσω μουσική… με την ενθάρρυνση σας, να βγω έξω από την ζώνη άνεσης μου. Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα. Όπως πάντα, ελπίζω να σας κάνω περήφανους» έγραψε ο 53χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Instagram για το μουσικό ντεμπούτο του.

Το τραγούδι θυμίζει αρκετά κλασικά τραγούδια των Kygo και Flume, κάτι που δεν είναι τυχαίο καθώς ο Diesel έγραψε το τραγούδι με την βοήθεια του συνεργάτη Kygo, Petey Martin, ενώ το single κυκλοφόρησε μέσω της Palm Tree Records. Παραμένει άγνωστο εάν ο Diesel σχεδιάζει κάποιο full-length δίσκο.

Στα πλαίσια προώθησης της νέας καριέρας του, ο Diesel παρουσίασε το «Feel Like I Do» στην τηλεοπτική εκπομπή της Kelly Clarkson. Εκεί το virtual κοινό «χόρεψε» ακούγοντας το EDM single σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του με το θέαμα να είναι, αν μη τι άλλο, λίγο κωμικοτραγικό.

Ακούστε το «Feel Like I Do» του Vin Diesel