Ακούστε ένα πρώτο δέγμα από το νέο άλμπουμ του Sting

sting Andrea Raffin
ΤΡΙΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο frontman των Police παρουσίασε ένα πρώτο δείγμα από την του δουλειά, το «Mama» με τον Gashi.

Μετά την reggae συνεργασία του με με τον Shaggy το 2018 και τις νέες ηχογραφήσεις παλαιότερου υλικού για το «My Songs» του 2019, ο Sting ετοιμάζει έναν δίσκο με ντουέτα. Η αποκάλυψη για την νέα δισκογραφική δουλειά του frontman των The Police έγινε στην πρόσφατη εμφάνιση του στην βραδινή εκπομπή του Jimmy Fallon.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Sting ερμήνευσε το «Mama», μια νέα συνεργασία με τον Αμερικάνο ράπερ Gashi από το Μπρούκλιν. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον δίσκο, ο Βρετανός μουσικός άφησε να εννοηθεί πως θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Όλα αυτά τα χρόνια, έχω ηχογραφήσει πάρα πολλά ντουέτα με απίστευτο κόσμο – τον Herbie Hancock, τον Eric Clapton – οπότε απλά τα βάλαμε όλα μαζί και σκεφτήκαμε πως αυτό [το άλμπουμ] πρέπει να βγει. Ακούγονται πολύ καλά, οπότε θα είναι μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sting.

Σχετικά με το «Mama», ο Sting σχολίασε πως ο Gashi «όπως φαίνεται, έχει επηρεαστεί αρκετά από το τραγούδι μου και την μουσική μου. Είχε γράψει ένα τραγούδι για την σχέση του με την μητέρα του. Μου έπαιξε το τραγούδι και σκέφτηκα πως ήταν μια επιτυχία – τι ξέρω εγώ; – και του είπα πως θα μου άρεσε πολύ να συμμετάσχω, εάν το ήθελε. Οπότε εμφανίστηκα στο τραγούδι και γυρίσαμε ένα βίντεο μαζί, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα».

Ακούστε το «Mama» των Sting και Gashi