Η Madonna «αρνήθηκε» να συνεργαστεί με τον David Guetta λόγω του ζωδίου του

david-guetta-madonna
ΤΡΙΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γάλλου παραγωγού και DJ, η «Βασίλισσα της Pop» φαίνεται ότι δεν τα πάει τόσο καλά με τους Σκορπιούς.

Ο David Guetta ισχυρίζεται πως η Madonna αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί του όταν έμαθε το ζώδιο του. Η αποκάλυψη για την απόρριψη της «Βασίλισσας της Pop» έγινε σε εμφάνιση του DJ και παραγωγού στο κανάλι των McFly et Carlito στο YouTube. Σε δηλώσεις του ο Guetta μίλησε για τις πρώτες επαφές για μια πιθανή συνεργασία του με την Madonna που έγιναν το 2011, όταν ο ίδιος κέρδισε ένα Grammy για το remix του «Revolver».

«Μου είπε ότι τη άρεσε το remix και μου πρότεινε να αναλάβω την παραγωγή του επόμενου άλμπουμ της. Φτάνω για δείπνο. Συζητήσαμε για τα πάντα – την μουσική, τι θέλει να κάνει με το άλμπουμ. Εξαιρετικά. Είμαστε μόνο εκείνη και εγώ. Πολύ χαλαροί, πολύ cool. Τρώμε μαζί. Συμβαίνει. Πολύ καλά και αναρωτιέσαι πότε θα αρχίζεις να δουλεύεις μαζί» δήλωσε ο 52χρονος παραγωγός και DJ.

Όλα όμως άλλαξαν απότομα όταν ο Guetta της αποκάλυψε πως είναι Σκορπιός στο ζώδιο. «Ξαφνικά, έκανε μια γκριμάτσα και μου λέει ότι λυπάται, δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε, ότι ήταν υπέροχο που με γνώρισε και με αποχαιρέτησε» τόνισε ο Guetta στην συνέντευξη του.

Shutterstock

Ο David Guetta γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1967.

Τα κύρια γνωρίσματα των Σκορπιών, οι οποίοι έχουν γενέθλια μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 22 Νοεμβρίου, είναι η αφοσίωση, η αποφασιστικότητα και η προσεκτικότητα, όμως είναι επίσης καχύποπτοι και δυσκολεύονται να δείξουν εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με άρθρο της Independent, η τελευταία φορά που η Madonna συνεργάστηκε με έναν Σκορπιό ήταν το 1994, όταν έγραψε το «Bedtime Story» με την Björk, το οποίο μπήκε στα top 10 αρκετών χωρών εκείνη την χρονιά.