Δείτε την Billie Eilish να ερμηνεύει ζωντανά το «No Time To Die»

billie-eilish
ΤΡΙΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ο αδερφός της Finneas συζήτησαν για την δημιουργία του τραγουδιού και τις συμβουλές που έλαβαν από την Alicia Keys.

Η Billie Eilish ήταν η μεγάλη καλεσμένη στην πρόσφατη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon, όπου και ερμήνευσε το «No Time To Die» από την νέα ταινία James Bond με τον αδερφό και συνεργάτη της Finneas. Η εμφάνιση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στην εκπομπή συνέπεσε με την παγκόσμια ημέρα James Bond, που γιορτάζεται στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε την Billie Eilish να ερμηνεύει το «No Time To Die»

Η Eilish και ο αδερφός της συζήτησαν με τον Fallon για την δημιουργική διαδικασία πίσω από το τραγούδι, αλλά και τις συμβουλές που τους έδωσε η Alicia Keys μετά την μεγάλη βραδιά των Grammys («μην ντρέπεσαι που είσαι υπέροχη»).

YouTube

Το επίσημο βιντεοκλίπ του «No Time To Die» σε σκηνοθεσία του Daniel Kleinman κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί μια νέα αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας για την επόμενη χρονιά.

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Apple έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας streaming Apple TV+, όσο και των κινηματογραφικών αιθουσών.