Ο Stevie Wonder δημιούργησε τη δική του δισκογραφική εταιρεία

stevie-wonder Tinseltown
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο θρυλικός μουσικός κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια όπου συνεργάστηκε με τους Cordae, Busta Rhymes, Chika, Rhapsody και Gary Clark Jr.

Έχοντας μια καριέρα σχεδόν 60 ετών και έχοντας περάσει από πολλές καλλιτεχνικές φάσεις, ο Stevie Wonder αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του δισκογραφική εταιρεία ώστε να μπορέσει να μοιραστεί και να αξιοποιήσει τις πλούσιες εμπειρίες του, βοηθώντας και δίνοντας φωνή παράλληλα σε ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Η So What’s the Muss Music πήρε το όνομα της από την συνεργασία του Wonder με τον Prince το 2005 και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Republic Records. Η νέα δισκογραφική εταιρεία θα αποτελέσει το νέο σπίτι του 70χρονου μουσικού, ο οποίος στην μέχρι τώρα πορεία του συνεργαζόταν με την Motown Records.

Η πρώτη κυκλοφορία της νέας εταιρείας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από ένα διπλό single του Stevie Wonder. Στο πρώτο τραγούδι με τίτλο «Can’t Put It In The Hands of Fate» συμμετέχουν οι Rapsody, Cordae, Chika και Busta Rhymes, ενώ στο «Where Is Our Love Song» εμφανίζεται ο Gary Clark Jr.

Στην επίσημη ανακοίνωση του ο Stevie Wonder εξέφρασε την ελπίδα πως τα δύο τραγούδια θα προσφέρουν κατεύθυνση και έμπνευση στις δυσκολίες που περνά ο κόσμος και τόνισε την ανάγκη για αγάπη, ειρήνη και ομόνοια.

Ακούστε το «Can’t Put It In The Hands of Fate»

Ακούστε το «Where Is Our Love Song»