Νέο single από τον «μοναχικό» Justin Bieber

Justin-bieber
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Στην βιντεοκλίπ του «Lonely» ο Jacob Tremblay ενσαρκώνει τον Καναδό pop star σε εφηβική ηλικία.

Το νέο single του Justin Bieber με τίτλο «Lonely» έχει μια μεγάλη δόση εσωτερικών αναζητήσεων και στο συνοδευτικό βιντεοκλίπ ο Jacob Tremblay παίζει τον ρόλο του Καναδού pop star στα πρώτα του βήματα στη βιομηχανία του θεάματος. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβαν οι Benny Blanco και Finneas.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Lonely»

Το βιντεοκλίπ ξεκινά με τον Tremblay να κάθεται σε έναν backstage χώρο, μπροστά από έναν καθρέπτη και ένα μπουκέτο λουλούδια. Το σκηνικό παραπέμπει στα πρώτα χρόνια του Bieber στο τραγούδι, λίγο μετά την υπογραφή συμβολαίου με την δισκογραφική του Scooter Braun που εκτόξευσε την καριέρα του. Καθώς ο νεαρό «Bieber» τελικά ανεβαίνει στην σκηνή, βλέπει στο κοινό βρίσκεται μονάχα ο μελλοντικός του εαυτός.

«Ο Benny και ο Finneas είναι εκπληκτικοί συνθέτες και ήταν υπέροχο που συνεργάστηκα μαζί τους στο “Lonely”. Για να είμαι ειλικρινής, μου είναι δύσκολο να ακούσω το ολοκληρωμένο τραγούδι, λαμβάνοντας υπόψη πόσο δύσκολο μου ήταν να ξεπεράσω ορισμένα από εκείνα τα κεφάλαια. Ελπίζω πως με την αφήγηση αυτής της ιστορίας θα ενθαρρύνω άλλους να μιλήσουν για αυτά που περνάνε» δήλωσε ο Bieber.

Έχοντας βάλε σε τάξη την προσωπική του ζωή, ο Justin Bieber έκανε ένα μουσικό comeback φέτος και τον Φεβρουάριο επέστρεψε με το πέμπτο του προσωπικό άλμπουμ «Changes», ενώ κυκλοφόρησε ορισμένα singles όπως το «Holy» με τον Chance the Rapper και το «Stuck With U» με συμμετοχή της Ariana Grande.