Η Ariana Grande κέρασε πίτσα τους ψηφοφόρους στη Φλόριντα

ariana-grande Charles Sykes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star έχει ξεκινήσει αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και πολλοί αστέρες του θεάματος κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για το πώς μπορεί να ψηφίσει νωρίτερα. Την περασμένη Δευτέρα η Ariana Grande κέρασε πίτσα στους ψηφοφόρους της Φλόριντα που περίμεναν στην ουρά έξω από τα εκλογικά κέντρα της πολιτείας.

Σύμφωνα με το άρθρο του iHeartRadio, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που κατάγεται από το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Pizza to the Polls που έχει στόχο να προσφέρει δωρεάν γεύματα σε όσους περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να ψηφίσουν.

«Ευχαριστούμε Ariana Grande που έστειλες εκατοντάδες πίτσες σήμερα στον κόσμο που περίμενε στην ουρά στην Φλόριντα! Συνεχίστε να προσέρχεστε!» αναφέρει η ανάρτηση του Pizza to the Polls στο Twitter, η οποία συνοδευόταν από ένα βίντεο των ψηφοφόρων.

Η Ariana Grande έχει δώσει μεγάλο αγώνα για να ενημερώσει τους συμπατριώτες της να ψηφίσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου, ιδιαίτερα στην Φλόριντα όπου το αποτέλεσμα ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο την εκλογή του επόμενου προέδρου.