Παρασκευή κυκλοφορεί το «Positions» της Ariana Grande

ariana-grande
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το έκτο άλμπουμ της Αμερικανίδας pop star συμπεριλαμβάνει συνεργασίες με τους Doja Cat, The Weeknd και Ty Dolla $ign.

Η Ariana Grande αποκάλυψε το tracklist του έκτου άλμπουμ της με τίτλο «Positions» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, ενώ έδωσε στην δημοσιότητα το ομώνυμο single και βιντεοκλίπ, σε σκηνοθεσία του Dave Meyers. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στα social media, στο άλμπουμ υπάρχουν 14 τραγούδια, με την Doja Cat να συμμετέχει στο «Motive», ο The Weeknd στο «Off the Table» και ο Ty Dolla $ign στο «Safety Net».

«Δεν έχω κάποιο top 3 ή τίποτα τέτοιο! Όλα πάνε μαζί» έγραψε στη συνέχεια η Grande, συμπληρώνοντας πως «αυτό το project είναι το αγαπημένο μου για πολλούς λόγους και πραγματικά ανυπομονώ να γίνει δικό σας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τον ενθουσιασμό σας, σημαίνει πολλά για μένα».

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον hip hop σταθμό Real 92,3, ο Ty Dolla $ign μίλησε για τη συμμετοχή του στο άλμπουμ της Grande και τόνισε πως «ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί της και έχουμε ένα απίστευτο τραγούδι που έρχεται. Ήθελε να περάσω από το στούντιο. Απλώς γράψαμε επί τόπου το τραγούδι».

Η συνεργασία της Grande με την Doja Cat έγινε γνωστή τον περασμένο Μάιο, σε συνέντευξη που έδωσε η pop star στον Zane Lowe. «Μπόρεσα να δουλέψω με την [Doja] νωρίτερα μέσα στη χρονιά σε αυτό το τραγούδι που θέλω να φυλάξω για όποτε είναι καιρός να κυκλοφορήσω ξανά κάτι. Θυμάμαι όταν το πρωτοέγραψα και της το έστειλα, ήταν στο ντους και ξετρελάθηκε» είχε δηλώσει η Grande.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Positions»