Η Mariah Carey ανακοίνωσε πως «ήρθε η ώρα» να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

mariah-carey-glitter
ΤΡΙΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το «All I Want For Christmas is You» μπήκε στο top 100 του iTunes σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η κλασική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Mariah Carey, το «All I Want for Christmas Is You» μπήκε στα charts του iTunes, σηματοδοτώντας έτσι με ανεπίσημο τρόπο την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Το single της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 1994, μπήκε στο top 100 της Apple την 1η Νοεμβρίου, μια μέρα μετά το Halloween.

Η είδηση φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη από την Carey, η οποία ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φορώντας μια τρομακτική αποκριάτικη μάσκα, μια σκοτεινή φιγούρα κυκλοφορεί μέσα σε ένα σπίτι και φτάνει σε μια πόρτα με προειδοποιήσεις «όχι ακόμα» και «πολύ νωρίς». Πίσω από τη πόρτα κάθεται η Carey σε ένα χριστουγεννιάτικο ντεκόρ, η οποία αναφωνεί πως «ήρθε η ώρα» και ξεκινά να τραγουδά το «All I Want for Christmas Is You».

Το τραγούδι αναμένεται να σκαρφαλώσει σταθερά στις θέσεις των charts τις επόμενες εβδομάδες και μένει να φανεί που θα καταλήξει και πόσα πιο σύγχρονα singles θα καταφέρει να εκτοπίσει. Την περασμένη χρονιά το «All I Want for Christmas Is You» βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 και θέτοντας ένα ρεκόρ, αφού χρειάστηκε να περάσουν 25 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία για να συμβεί αυτό.

Το σουξέ της Mariah Carey είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ακόμα και στην ψηφιακή εποχή, αφού έχει πάνω από 3.2 εκατομμύρια downloads - τα διπλάσια από το «Do You Want to Build a Snowman?» από την animated ταινία «Ψυχρά κι ανάποδα» της Disney.