Ο Kanye West παραδέχτηκε την ήττα του στις εκλογές και ετοιμάζεται για τις επόμενες

kanye-west Andrew H. Walker
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή και είναι για κάποιον τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα… τον εαυτό μου» δήλωσε ο ράπερ και επιχειρηματίας.

Η εκλογική μάχη μεταξύ του Donald Trump και του Joe Biden παραμένει αμφίρροπη και το όνομα του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως σίγουρα δεν θα είναι ο Kanye West. Ο Αμερικάνος ράπερ και επιχειρηματίας παραδέχτηκε και επίσημα πως δεν θα καταφέρει να νικήσει τις φετινές εκλογές, όμως θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στο μέλλον.

Αρχικά ο West είχε ανεβάσει στο Twitter μια φωτογραφία του χάρτη των ΗΠΑ με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και τη λέξη WELP. Στην συνέχεια όμως την κατέβασε και σε επόμενη ανάρτηση του αποκάλυψε πως θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές το 20204.

«Ο Θεός είναι τόσο καλός! Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή για τον πρόεδρο των ΗΠΑ και είναι κάποιος τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα… τον εαυτό μου» είχε γράψει το απόγευμα της Τρίτης ο West, ενώ μοιράστηκε και ένα βίντεο από την ψήφο του.

Παρά την αμφιλεγόμενη προεκλογική εκστρατεία του, ο West κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 60.000 ψήφους στις πολιτείες όπου εμφανίστηκε το όνομα του στα ψηφοδέλτια. Αν και είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος, δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την υποψήφια πρόεδρο του Ελευθεριακού Κόμματος, Jo Jorgensen.