Πυρά Ariana Grande κατά ανεύθυνων influencers

deite-pos-i-ariana-grande-sunduazei-idanika-ti-maska-covid-19-me-analogo-makigiaz-mation-ariana-grande-sunduazei-idanika-ti-maska-covid-19-me-analogo-makigiaz-mation
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star επέκρινε τις διασημότητες των social media που έδωσαν το κακό παράδειγμα την εποχή της πανδημίας.

Η Ariana Grande άσκησε έντονη κριτική εναντίον πολλών influencer του Instagram που φωτογραφήθηκαν σε μπαρ και εστιατόρια εν μέσω πανδημίας. Τα σχόλια της pop star έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «The Zach Sang Show», όπου τόνισε πως οι Αμερικάνοι influencers έπρεπε να παραμείνουν για περισσότερο καιρό σπίτι τους, όπως σε άλλες χώρες.

«Χρειαζόμασταν τόσο πολύ να πάμε στο καταραμένο Saddle Ranch που δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να περάσει αυτή η θανατηφόρα πανδημία; Χρειαζόμασταν τόσο πολύ να βάλουμε τις καουμπόικες μπότες για να καβαλήσουμε έναν μηχανικό ταύρο; Χρειαζόμασταν τόσο πολύ εκείνη την ανάρτηση στο Instagram;» ανέφερε η Grande στην εκπομπή.

Invision/AP / Charles Sykes

Το Saddle Ranch είναι ένα εστιατόριο με γουέστερν θεματική στην Sunset Boulevard του Δυτικού Χόλυγουντ, το οποίο έχει έναν μηχανικό ταύρο και είναι πόλος έλξης πολλών διασημοτήτων. Η Dixie D’Amelio, η οποία κάνει θραύση στο Tik Tok, είχε επισκεφτεί το εστιατόριο το καλοκαίρι και αναγνώρισε το σφάλμα της.

«Ναι, τις είδα. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σκεφτώ. Εννοώ έχει δίκιο. Έχει δίκιο. Είναι μια βασίλισσα και την αγαπώ» σχολίασε η D’Amelio σε σχέση με τις καυστικές δηλώσεις της Grande.