Miley Cyrus και Stevie Nicks φωτίζουν μαζί τα άγρια μεσάνυχτα

stevie-nicks-miley-cyrus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το έβδομο άλμπουμ της Αμερικανίδας pop star με τίτλο «Plastic Hearts» κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου.

Το πρόσφατο single της Miley Cyrus με τίτλο «Midnight Sky» είναι βασισμένο σε ένα sample από το «Edge of Seventeen» της Stevie Nicks. Για τις ανάγκες του νέο remix του τραγουδιού, το «Edge of Midnight», η Cyrus επιστράτευσε την ίδια την Nicks.

Ακούστε το «Edge of Midnight»

«Την έστειλα το τραγούδι και της είπα πως έχω μια εναλλακτική μελωδία, εάν δεν την πειράζει να τιμήσω την ίδια, το μεγαλείο της και πόσο με ενέπνευσε. Μου απάντησε ότι μπορώ να δανείζομαι απ’ αυτή όποτε θέλω» είχε δηλώσει η Cyrus μετά την κυκλοφορία του «Midnight Sky».

Το «Midnight Sky» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της Cyrus, το «Plastic Hearts», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου μέσω της RCA Records. Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αμερικανίδα pop star αποκάλυψε επίσης πως ετοιμάζει ένα δίσκο με διασκευές από Metallica.

Η Nicks από την πλευρά της επέστρεψε πριν από λίγες εβδομάδες με το single «Show Them the Way». Τελευταία full-length κυκλοφορία της ήταν το «24 Karat Gold: Songs from the Vault» το 2014 που περιλαμβάνει νέες ηχογραφήσεις παλαιότερων επιτυχιών της.