Χριστούγεννα με την Tori Amos

tori-amos Christian Bertrand
ΤΡΙΤΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το «Christmastide EP» που κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα τραγούδια στο εορταστικό πνεύμα της εποχής.

Η Tori Amos ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο EP, το «Christmastide» στις 4 Δεκεμβρίου μέσω της Decca. Στη νέα δισκογραφική της δουλειά η Αμερικανίδα μουσικός συνεργάστηκε με τον Matt Chamberlain στα τύμπανα και τον Jon Evans στο μπάσο.

«Με το Christmastide ήταν σημαντικό να είμαι θετική και να προσπαθήσω να ανεβάσω το ηθικό του κόσμου. Είναι μια εποχή του χρόνου που πρέπει να είναι χαρούμενη, με οικογένεια και φίλους, όμως για ορισμένους μπορεί να είναι πολύ μοναχική. Πολλές οικογένειες δεν θα μπορέσουν να είναι μαζί φέτος λόγω της πανδημίας, καθώς και πολλοί που αντιμετωπίζουν επίσης τις συνέπειες των μακρών και πικρών εκλογών των ΗΠΑ» αναφέρει στην ανακοίνωση της Amos.

Κλείνοντας, η 57χρονη μουσικός εξέφρασε την ελπίδα πως «αυτά τα τραγούδια που περιέχονται σε αυτό το όμορφο πακέτο να είναι μια μικρή απόλαυση που θα σας βοηθήσει στην πορεία. Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτούς τους δύσκολους καιρούς με δύναμη στην ενότητα και την ελπίδα».

Τελευταία κυκλοφορία της Tori Amos ήταν το «Native Invader» το 2017, ενώ φέτος εξέδωσε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Resistance», όπου εξιστορεί τα χρόνια που έπαιζε πιάνο σε ξενοδοχεία και δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα ως καλλιτέχνης στο Λος Άντζελες.