Cher, Kylie Minogue, Robbie Williams τραγουδούν για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

cher-kylie-minogue-robbie-williams
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η νέα διασκευή του «Stop Crying Your Heart Out» των Oasis θα ενισχύσει τον τηλεμαραθώνιο Children in Need.

Η Cher, η Kylie Minogue, ο Robbie Williams, ο Lenny Kravitz και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες της μουσικής ένωσαν τις δυνάμεις τους και θα τραγουδήσουν μαζί μια διασκευή του «Stop Crying Your Heart Out» των Oasis με στόχο να ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό τηλεμαραθώνιο Children in Need.

Στο φιλανθρωπικό single θα εμφανιστούν επίσης Bryan Adams, Izzy Bizu, Mel C, Jamie Cullum, Ella Eyre, Paloma Faith, Rebecca Ferguson, Jess Glynne, KSI, Lauv, Ava Max, James Morrison, Gregory Porter, Nile Rodgers, Jack Savoretti, Jay Sean και Yola. Τη μουσική του τραγουδιού θα εκτελέσει η συναυλιακή ορχήστρα του BBC με την Crace Chatto των Clean Bandit και τον Sheku Kanneh-Mason στο τσέλο και την Anoushka Shankar στο σιτάρ.

«Το Children in Need είναι μια τόσο ιδιαίτερη φιλανθρωπική οργάνωση, αγαπητή σε όλους και εμένα. Ήταν τιμή που συμμετείχα σε αυτή την ηχογράφηση με τόσο πολλούς εκπληκτικούς καλλιτέχνες. Αυτή η χρονιά φαίνεται να είναι πιο δύσκολη από ποτέ και ελπίζω πως όλοι θα μπορέσουμε να έρθουμε μαζί και να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε» σχολίασε η Minogue.

Το single, το οποίο αποτελεί έμπνευση του BBC Radio 2, ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε σε όλες τις γωνιές του κόσμου, από το Μαλιμπού όπου βρισκόταν η Cher και το Νάσβιλ όπου ζει η Yola, μέχρι την Ελβετία του Robbie Williams. Η νέα εκτέλεση του  «Stop Crying Your Heart Out» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.