Γυμναστική παρέα με την Beyoncé

beyonce
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Peloton ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Αμερικανίδα pop star για μια σειρά διαδραστικών προγραμμάτων εκγύμνασης.

Η νέα καραντίνα θα βρει πολύ κόσμο κλεισμένο στο σπίτι του χωρίς να έχει τη δυνατότητα να πάει στο γυμναστήριο, όμως πολλές εφαρμογές βοηθούν τους χρήστες του να παραμείνουν σε φόρμα με εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής. Πλέον τα προγράμματα του Peloton θα έχουν μουσική επένδυση από την Beyoncé, κάνοντας έτσι τη γυμναστική ακόμα πιο λαμπερή και αναζωογονητική.

Τα νέα προγράμματα με τη μουσική της Αμερικανίδας σταρ που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι 3,6 εκατομμύρια χρήστες των Peloton Bike, Bike+ και Tread+ καλύπτουν πολλές κατηγορίες, όπως ποδηλασία, τρέξιμο, δύναμη, bootcamp, γιόγκα και διαλογισμό. Οι νέοι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τα προγράμματα της εφαρμογής δωρεάν για 30 μέρες χωρίς να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό της Peloton.

«Η Peloton κι εγώ πιστεύουμε ότι η δύναμη της μουσικής μπορεί να βοηθήσει να υψώσει το ηθικό, να ενεργοποιήσει και να εμπνεύσει όλους στο ταξίδι τους της φυσικής κατάστασης. Είμαι μέλος της Peloton για πολλά χρόνια και είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με μια εταιρεία που βοηθά κόσμο, νέους και ηλικιωμένους, να γίνουν καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους, με έναν πρωτοποριακό και προσαρμοστικό τρόπο» τόνισε η Beyoncé.