«Realize»: Δεύτερο single από τους ανανεωμένους και ηλεκτρισμένους AC/DC

acdc
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το 17ο άλμπουμ των Αυστραλών ροκάδων με τίτλο «Power Up» κυκλοφορεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Τι κι αν διανύουν την έκτη δεκαετία τους ως συγκρότημα, οι εμβληματικοί AC/DC διατηρούν τη νεανική οργή στις κιθάρες τους και την Παρασκευή πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον 17ο δίσκο τους, το «Power Up». Με τις ώρες πλέον να μετρούν αντίστροφα, οι AC/DC έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα single, το «Realize».

Ακούστε το «Realize» των AC/DC

Το «Realize» είναι παρεμπιπτόντως το κομμάτι που ανοίγει το νέο άλμπουμ και το δεύτερο single της νέας τους δουλειάς, μετά το «Shot In The Dark» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Τελευταίος δίσκος των AC/DC ήταν το «Rock Or Bust» του 2014.

Αναφορικά με το μουσικό comeback τους, ο Angus Young εξήγησε πως στο νέο άλμπουμ ακολούθησαν το «όραμα» του αδελφού του Malcolm Young, οποίος πέθανε το 2017. «Ήταν εκεί από την αρχή και ήταν ο τύπος που μου έδωσε ένα ρόλο σε αυτό το συγκρότημα» σχολίασε ο κιθαρίστας στο NME.

Ο Brian Johnson από την πλευρά εξέφρασε την ελπίδα πως το νέο άλμπουμ θα εμπνεύσει μια νέα γενιά μουσικόφιλων «να βγουν έξω και να αγοράσουν μια κιθάρα, να μάθουν riff και να ανακαλύψουν τον υπόλοιπο κατάλογο μας. Θα ήταν απλά υπέροχο να βγουν περισσότερα νεαρά rock συγκροτήματα, να γράφουν τα δικά τους τραγούδια και να βγαίνουν εκεί πάνω στη σκηνή».