Νέο podcast της Kesha για το υπερφυσικό

kesha Jamie Lamor Thompson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Alice Cooper θα είναι ο καλεσμένος της Αμερικανίδας pop star στο πρώτο επεισόδιο του «Kesha and the Creepies».

Ο κόσμος της μουσικής μπορεί να κινείται με πιο αργούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, οπότε πολλοί καλλιτέχνες έχουν αγκαλιάσει τις δυνατότητες του διαδικτύου, τόσο για να παραμείνουν σε επαφή με τους θαυμαστές τους, όσο και για να εξερευνήσουν άλλα ενδιαφέροντα τους.

Ανάμεσα σε αυτούς τους «ανήσυχους» μουσικούς συγκαταλέγεται η Kesha η οποία ανακοίνωσε τη δημιουργία του podcast «Kesha and the Creepies» όπου θα συζητά με τους εκλεκτούς καλεσμένους της για θέματα που άπτονται της υπερφυσικής. Μαζί με την επίσημη ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ.

Πιο συγκεκριμένα στο επίκεντρο της εκπομπής και των καλεσμένων της θα βρίσκονται «οι υπερφυσικές εμπειρίες τους, τα απόκρυφα, τα ανεξήγητα μυστήρια, οι αστικοί θρύλοι, η ψυχεδελική τέχνη, η πνευματικότητα, η αστρολογία και πολλά άλλα».

Πρώτος καλεσμένος της Kesha είναι ο θρυλικός Alice Cooper και στα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστούν ο ράπερ Trippie Redd, η τηλεπερσόνα Tyler Henry και η κωμικός Whitney Cummings. Τελευταία κυκλοφορία της Kesha φέτος ήταν το comeback άλμπουμ της με τίτλο «High Road» που βγήκε στις αρχές της χρονιάς.