Το καταραμένο «club των 27άρηδων» ώθησε την Miley Cyrus να κόψει τις καταχρήσεις

miley-cyrus
ΤΡΙΤΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό, έχω πρόβλημα με τις αποφάσεις που παίρνω αφού ξεπεράσω εκείνο το όριο» σχολίασε η Αμερικανίδα pop star.

Η Miley Cyrus έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας πολλές φορές στο παρελθόν, όμως το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας έχει αλλάξει αρκετά καθώς έχει κόψει το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η αποκάλυψη για την απόφαση να στραφεί στη νηφαλιότητα, αλλά και τις γενικότερες σκέψεις της επ’ αυτού έγιναν σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο New Music Daily του Apple Music.

«Τα 27 για μένα ήταν η χρονιά που πραγματικά έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου. Αυτό με έκανε πραγματικά να θέλω να γίνω νηφάλια γιατί έχουμε χάσει τόσα σύμβολα στα 27. Είναι μια πολύ καθοριστική εποχή. Ή μπαίνεις σε εκείνο το επόμενο κεφάλαιο ή αυτό ήταν για σένα» δήλωσε η 28χρονη τραγουδίστρια, εκτιμώντας πως ορισμένες καλλιτέχνες δυσκολεύονται να διαχειριστούν την «ενέργεια» τους.

Shutterstock / Anthony Harvey

Στη συνέντευξη της η Αμερικανίδα pop star αναφέρθηκε στο λεγόμενο «club των 27άρηδων», ηλικία στην οποία έχουν πεθάνει πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως η Amy Winehouse, ο Kurt Cobain και ο Jimi Hendrix. Αν και η Cyrus έχει κόψει τις καταχρήσεις εδώ και αρκετούς μήνες, παραδέχτηκε ότι πρόσφατα είχε μια μικρή υποτροπή. Παρόλα αυτά δεν τα βάζει με τον εαυτό της, αφού θεωρεί ότι είναι πιο εποικοδομητικό να αναρωτηθεί για την υποτροπή.

«Για μένα ήταν ένα σφάλμα επειδή δεν είμαι άνθρωπος του μέτρου και δεν νομίζω ότι όλοι πρέπει ντε και καλά να είναι νηφάλιοι. Νομίζω όλοι πρέπει να κάνουν αυτό που είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τις αποφάσεις που παίρνω αφού ξεπεράσω εκείνο το όριο» υπογράμμισε η Cyrus, συμπληρώνοντας πως το μόνο που ήθελε είναι να μπορεί να ξυπνά «στο 100%».