Paul McCartney: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το θάνατο του John Lennon»

paul-mccartney-John-lennon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για μια μορφή άρνησης, αλλά είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το διαχειριστώ» δήλωσε ο μπασίστας των Beatles.

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία του John Lennon και ο πρώην συνοδοιπόρος του στους Beatles, Paul McCartney, δήλωσε πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο του φίλου του. Στην συνέντευξη του στους New York Times εξήγησε πως δυσκολεύεται να το αποδεχτεί μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι δύσκολο για μένα να το σκέφτομαι. Ξανατρέχω το σενάριο στο μυαλό μου. Είναι πολύ συγκινητικό. Τόσο πολύ, που πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ γι’ αυτό. Κάπως καταρρέουν όλα» τόνισε ο McCartney, συμπληρώνοντας πως δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει οργή και θλίψη για τον χαμό του Lennon.

Shutterstock

Συνεχίζοντας, ο πρώην μπασίστας των Beatles εξήγησε πως «όπως κάθε πένθος, ο μόνος τρόπος να βγεις από αυτό είναι θυμάσαι πόσο καλά ήταν με τον John. Γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω την ανόητη ενέργεια. Δεν μπορώ να την σκεφτώ καν. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για μια μορφή άρνησης. Αλλά η άρνηση είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το διαχειριστώ».

Ο McCartney αποκάλυψε μάλιστα πως όποτε περνά από το γραφείο κηδειών που ανέλαβε τον Lennon, νιώθει την ανάγκη να χαιρετήσει τον φίλο του. «Το περνάω συχνά. Ποτέ δεν περνάω χωρίς να πως “τι γίνεται John, γειά σου John”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο McCartney.