Πρώτο preview του «Love Story» της Taylor Swift με τη διαβολική βοήθεια του Ryan Reynolds

taylor-swift John Salangsang
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επανηχογραφεί τα έξι πρώτα άλμπουμ της λόγω της κόντρας με τον Scooter Braun.

Την περασμένη χρονιά ο Scooter Braun απέκτησε τα δικαιώματα για των έξι πρώτων άλμπουμ της Taylor Swift μέσω της εξαγοράς της Big Machine. Με τις σχέσεις των δύο πλευρών να χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο, η Swift αποφάσισε να ηχογραφήσει ξανά όλα τα τραγούδια των συγκεκριμένων άλμπουμ και να κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, οι ηχογραφήσεις πηγαίνουν περίφημα και έδωσε μια πρώτη γεύση της νέας εκδοχής του «Love Story» (από το δεύτερο άλμπουμ της «Fearless») μέσω του Ryan Reynolds. Πιο συγκεκριμένα το απόσπασμα του τραγουδιού συμπεριλαμβάνεται σε μια διαφήμιση του χολιγουντιανού αστέρα για την υπηρεσία γνωριμιών Match.

«Λοιπόν, οι εναπηχογραφήσεις δεν έχουν τελειώσει, αλλά ο φίλος μου Ryan Reynolds με ρώτησε εάν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα απόσπασμα από ένα σε μια ξεκαρδιστική διαφήμιση που έγραψε… οπότε εδώ είναι μια κλεφτή ματιά στο “Love Story”! Δουλεύω σκληρά για να σας δώσω τη μουσική σύντομα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Swift στην ανάρτηση της.

Στο διαφημιστικό o Σατανάς κάθεται βαριεστημένα στον θρόνου στην Κόλαση, όταν ξαφνικά λαμβάνει ειδοποίηση από το κινητό του ότι «ταίριαξε» στο Match, με μια προσωποποιημένη εκδοχή του 2020. Καθώς το ζευγάρι ζει τον έρωτα του, στο πνεύμα των καιρών της πανδημίας και υπό τους ήχους της κλασικής επιτυχίας της Taylor Swift, ο Σατανάς εξομολογείται πως δεν θα ήθελε να τελειώσει η χρονιά.