Η Dua Lipa δίνει ρεσιτάλ από το μικρό γραφείο του σπιτιού της

dua-lipa Ben Houdijk
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ακούστε τις minimal εκτελέσεις των «Levitating», «Pretty Please», «Love Again» και «Don’t Start Now» από το «Future Nostalgia».

Η φετινή χρονιά μπορεί να έθεσε πολλά εμπόδια στη βιομηχανία της μουσικής, όμως ένα τα άστρα που κατάφεραν να λάμψουν ιδιαίτερα δυνατά ήταν η Dua Lipa χάρη στο δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Future Nostalgia» που αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα τα Grammy φέτος.

Υπό κανονικές συνθήκες η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα βρισκόταν σε παγκόσμια περιοδεία, όμως λόγω της πανδημίας οι ζωντανές εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί. Έτσι λοιπόν η Dua Lipa έδωσε μια ξεχωριστή συναυλία από το σπίτι στο πλαίσιο της σειράς «Tiny Desk» του NPR.

NPR

Με τη βοήθεια του συγκροτήματος της, η Dua Lipa ερμήνευσε minimal εκδοχές τεσσάρων τραγουδιών από το πρόσφατο άλμπουμ της, τα «Levitating», «Pretty Please», «Love Again» και «Don’t Start Now». Η πιο λιτές εκτελέσεις μπορεί να μην έχουν την ένταση των ηχογραφήσεων του άλμπουμ, όμως έχουν μια ξεχωριστή «ζεστασιά» που αναδεικνύεται από τη χημεία της με το συγκρότημα.

Κατά τη διάρκεια του αποκλειστικού set της για το «Tiny Desk» η 25χρονη τραγουδίστρια τόνισε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκεται ξανά μαζί με το συγκρότημα της μετά από τόσους μήνες.

Δείτε τη σπιτική συναυλία της Dua Lipa