Νέο άλμπουμ-έκπληξη από την Taylor Swift για τα γενέθλιά της

taylor-swift Beth Garrabrant
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το «evermore» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει συνεργασίες με τους The National, Bon Iver και HAIM.

Δεν έχουν περάσει λίγοι μήνες από το «folklore» και λίγες μέρες από το συνοδευτικό live άλμπουμ, και η Taylor Swift ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ένατο άλμπουμ της με τίτλο «evermore» για να γιορτάσει τα 31α γενέθλια της.

«Από τότε που ήμουν 13 χρονών, ήμουν ενθουσιασμένη που έκλεινα τα 31 γιατί είναι ο τυχερός μου αριθμός αντίστροφα και γι’ αυτό ήθελα να σας κάνω αυτή την έκπληξη τώρα» αναφέρει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, εξηγώντας πως με το νέο άλμπουμ ήθελε να ανταποδώσει την αγάπη που εισπράττει στα γενέθλια της.

Στα 15 τραγούδια του νέου άλμπουμ υπάρχουν συνεργασίες με τους Aaron Dessner, Jack Antonoff και Justin Vernon, αλλά και με τους The National και HAIM. Το νέο άλμπουμ ηχογραφήθηκε παράλληλα με το «folklore», με την Swift να εξηγεί με ποιητικό τρόπο πως ταξίδεψε βαθιά μέσα στο δάσος της μουσικής.

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο προς πώληση στην επίσημη σελίδα της Taylor Swift, σε μια απλή και μια deluxe έκδοση, η οποία περιλαμβάνει δύο bonus κομμάτια. Όσοι προαγοράσουν το «evermore» θα αποκτήσουν πρόσβαση και σε ένα μουσικό βίντεο για το «willow».