Ο Julian Casablancas απέκτησε δικό του ραδιοφωνικό σταθμό στο Grand Theft Auto

Julian-casablancas yakub88
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Οι Mac DeMarco και David Cross θα κάνουν guest εμφανίσεις στο «K.U.L.T. 99.1 Vespucci Beach» του τραγουδιστή των Strokes.

Το Grand Theft Auto αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες open-world σειρές παιχνιδιών, τόσο για την αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε συντηρητικούς κύκλους με το περιεχόμενο του, όσο και την έμφαση στη λεπτομέρεια που βοηθά να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός «ζωντανού» κόσμου. Μια από τις σπουδαιότερες και πιο χαρακτηριστικές λεπτομέρειες είναι η πληθώρα των ραδιοφωνικών σταθμών που μπορεί να ακούσει κανείς στο παιχνίδι.

Στο νέο update του παιχνιδιού με τίτλο «The Cayo Perico Heist» που θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Δεκεμβρίου, η δράση θα μεταφερθεί σε ένα εξωτικό νησί, όπου θα υπάρχουν δύο νέοι σταθμοί στους οποίους θα μπορούν να συντονιστούν οι παίχτες κατά τη διάρκεια των αποστολών τους. Ένας από αυτούς, ο K.U.L.T. 99.1 Vespucci Beach, έχει τη σφραγίδα του frontman των Strokes, Julian Casablancas.

Στον σταθμό θα κάνουν guest εμφανίσεις οι Mac DeMarco και David Cross, ενώ ο Casablancas έχει ετοιμάσει ένα εκλεκτικό playlist με επιτυχίες των Joy Division, The Velvet Underground και Danzig, αλλά και ένα αποκλειστικό τραγούδι των Voidz (της άλλης μπάντας του Casablancas), το «Alien Crime Lord».

Επικεφαλής του Still Slipping Las Santos, δεύτερου ραδιοφωνικού σταθμού που δημιουργήθηκε για το νέο update του Grand Theft Auto, είναι ο Βρετανός παραγωγός Joy Orbison. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο συγκεκριμένος σταθμός θα παίζει μια μίξη house, techno, drill και drum’n’bass.