Ο Chris Cornell διασκευάζει John Lennon, Prince, Janis Joplin και Guns N’ Roses

chris-cornell Andrew Stuart
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η οικογένεια του frontman των Soundgarden έδωσε στη δημοσιότητα ένα άλμπουμ διασκευές κλασικών τραγουδιών.

Κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ με διασκευές από τον Chris Cornell με τίτλο «No One Sings Like You Anymore». Ο δίσκος που περιλαμβάνει δέκα τραγούδια που επέλεξε ο ίδιος ο frontman των Soundgarden, ηχογραφήθηκε το 2016 με στόχο να τιμήσει τους καλλιτέχνες που του επηρέασαν.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται διασκευές από τραγούδια των John Lennon, Prince, Janis Joplin, Guns N’ Roses, Harry Nilsson και Electric Light Orchestra, καθώς και άλλες διασκευές που συνήθιζε να παίζει στις solo εμφανίσεις τους, όπως το «Stay With Me Baby» της Lorraine Ellison.

Το «No One Sings Like You Anymore» είναι ήδη διαθέσιμο στις πλατφόρμες streaming, ενώ μια physical εκδοχή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του επίσημου online καταστήματος του Cornell.

«Αυτό το άλμπουμ είναι τόσο ξεχωριστό γιατί είναι ένα πλήρες έργο τέχνης που ο Chris δημιούργησε από την αρχή έως το τέλος. Η επιλογή του των διασκευών προσφέρει μια προσωπική ματιά στους αγαπημένους του καλλιτέχνες και τα τραγούδια που τον άγγιξαν. Ανυπομονούσε να το κυκλοφορήσει» σχολίασε η χήρα του μουσικού, Vicky Cornell για τη νέα κυκλοφορία.