Δωρεάν όλο το αρχείο του Neil Young για τις γιορτές

neil-young Rich Fury
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο θρυλικός μουσικός σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα συναυλιακή ταινία που θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Ο Neil Young έχει μπει στο εορταστικό κλίμα της εποχής και αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές τους παρέχοντας ελεύθερη πρόσβαση σε όλους μέχρι το τέλος της χρονιάς σε όλους στο διαδικτυακό αρχείο του που περιλαμβάνει μουσική από όλες τις φάσεις της καριέρας του.

Η συνδρομή στο Neil Young Archives ήταν ήδη σχετικά φθηνή – μόλις 2 δολάρια το μήνα και 20 δολάρια για όλο το χρόνο – αλλά πλέον όλοι θα μπορούν να κάνουν άφοβα μια βαθιά βουτιά στα άδυτα της δισκογραφίας του και εξερευνήσουν το πλούσιο έργο της 50χρονης παρουσίας του στο χώρο της μουσικής.

«Περνάμε καλά εδώ και νιώθουμε καλά. Ελπίζουμε να είστε και εσείς καλά. Οι καρδιές μας πάνε σε όλες αυτές τις οικογένειες που έχει αγγίξει [η πανδημία]. Εάν είστε σε lockdown, είμαστε εδώ για σας με ώρες ακρόασης και ανέμελης βόλτας στα χρόνια με ταινίες. Θέλουμε να απολαύσετε αυτό που έχουμε να μοιραστούμε στα Neil Young Archives… Είναι η μουσική μου και οι ζωές μας. Ειρήνη» έγραψε ο Young στην ανάρτηση του.

Εκτός από το «Archives Vol. 2» box set, στα αρχεία του μουσικού υπάρχουν τα πολλά Fireside Sessions που ηχογράφησε το καλοκαίρι, όσο και η νέα συναυλιακή ταινία «Timeless Orpheym». Για την ώρα η βιντεοσκοπημένη εμφάνιση του Young είναι διαθέσιμη μόνο στα αρχεία του, όμως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του θα κυκλοφορήσει δωρεάν και μέσω άλλων πλατφόρμων streaming.